Sæson 22/23

Sæsonstart: d. 5. – 8. september
Alder: fra 1. klasse – 17 år
Prøvetime: Gratis

Vil du gå til teater, når vi starter ny sæson i september?
Skriv dig op til en plads eller til prøvetime på et teaterhold her. Så kommer du først i køen, når vi åbner for nye elever.

Tilmelder du dig sammen med en ven, gør vi, hvad kan for, at i kan starte på samme hold.

NB. Går du allerede på Teaterskolen og skal rykke et klassetrin op, skal du ikke skrive dig op til nyt hold. Vi kontakter dig inden sæsonstart for oprykning.

Skriv dig op

Alle teaterhold har undervisning i drama en gang ugentligt mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag fra kl. 16.

Sæsonstart: d. 5. – 8. september
Alder: fra 1. klasse – 17 år
Prøvetime: Gratis

Elevforestillinger og events

Når du går til teater, er det muligt at være med i en af skolens børne- & ungeforestillinger på Kolding Egnsteater.
Vælger du at være med i en forestilling, vil der være ekstra mødegange samt hjemmearbejde (fx. øvning af replikker), der er vigtigt, du prioriterer.

Det er muligt for alle elever på skolen at deltage i skoleevents som fx. at være nisse på Koldinghus til jul. Der bliver sendt tilmelding ud i løbet af året.

Rabat

Vil du gerne gå på flere hold? Eller er der andre fra din familie, der også gerne vil være med? Så får i rabat på jeres tilmeldinger.

Flerholdsrabat
40% på hold 2, 3. osv.
Rabatten beregnes automatisk ved tilmelding.
Der betales fuld pris for første hold.

Familierabat
40% på hold 2, 3. osv.
Rabatten beregnes automatisk ved tilmelding.
Der betales fuld pris for første familiemedlem.
I skal have samme adresse.

Drama er

• Øvelser i at stå foran hinanden og vise hvad vi kan, overskride egne grænser og samarbejde.

• Øvelser med henblik på at udvikle fantasien, se og opleve verden fra et nyt perspektiv.

• Øvelser i at arbejde med krop og stemme.

• Øvelser i at turde give kroppen plads i stedet for hovedet.

• Improvisations øvelser, mime øvelser, generelle øvelser til at få kropssproget i gang.

Formålet med undervisning

• At eleverne får en forståelse for at blive set og hørt i et fællesskab, lærer at udtrykke sig personligt og alsidigt.

• At lære at tage og give plads.

• At udvikle eleverne til at få tillid til egne muligheder.

• At få mulighed for kropsligt, sprogligt og kunstnerisk at udtrykke tanker, følelser og erfaringer, og derigennem forholde sig til sig selv og omverdenen.

• At få skabt en afslappet atmosfære, hvor det er ok at prøve og fejle.

Vi glæder os til at se dig til en skøn sæson med masser af drama.